Ε.Σ.Ε.Π.Ι

Η Ελληνική Συμβουλευτική Εταιρεία σε θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ε.Σ.Ε.Π.Ι) είναι ένας Κοινωνικός Φορέας που υποστηρίζεται από την Άνθρωπος & Πολιτισμός Κοιν.Σ.Επ.

Σκοπός της Ε.Σ.Ε.Π.Ι είναι η συμβουλευτική προστασία των δικαιούχων Πνευματικών Δικαιωμάτων στην Ελλάδα, παράλληλα με την πραγματική προστασία των χρηστών απέναντι σε εισπρακτικές πολιτικές εταιριών που σκοπό έχουν το κέρδος και μόνο.

Στόχος μας είναι η μείωση του κόστους χρήσης της μουσικής από τους επαγγελματίες της αγοράς, χωρίς να θίγονται τα συμφέροντα των συνθετών και στιχουργών γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε μουσική.

Η προστασία των Πνευματικών Δικαιωμάτων με τον τρόπο που γίνεται σήμερα, δεν εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό.

Οι οργανισμοί που λειτουργούν στη χώρα μας (Α.Ε.Π.Ι, GEA κλπ) εφαρμόζουν μια εισπρακτική πολιτική εδώ και χρόνια, η οποία αφενός προκαλεί οικονομική ασφυξία στους επαγγελματίες και αφετέρου συσσωρεύει κέρδη στις τσέπες λίγων και εκλεκτών.

Η Ε.Σ.Ε.Π.Ι από την πρώτη μέρα της σύστασης της, έχει να επιδείξει μόνο επιτυχίες στις συνεχόμενες μάχες που δίνει καθημερινά στις δικαστικές αίθουσες, στις επιτροπές ποιότητας ζωής των Δήμων και όπου αλλού χρειαστεί.

Παρέχει πλήρη υποστήριξη στους δικηγόρους που αναλαμβάνουν υποθέσεις πελατών τους, τους οποίους σέρνουν στα δικαστήρια οι οργανισμοί, επειδή αρνούνται να πληρώσουν τα χαράτσια που τους επιβάλλουν.

Η δράση της Ε.Σ.Ε.Π.Ι δεν περιορίζεται όμως μόνο στις δικαστικές διαμάχες. Οι σύμβουλοι της, Νομικοί οι περισσότεροι, λειτουργούν ρυθμιστικά απέναντι στους οργανισμούς, με αποτέλεσμα να μειώνεται το κόστος χρήσης μουσικής στα καταστήματα χωρίς να κινδυνεύουν να βρεθούν κατηγορούμενοι.

Τηλεφώνησε μας σήμερα κιόλας, για να σου δείξουμε τον τρόπο να μειώσεις το κόστος της μουσικής στο κατάστημα σου ή τον τρόπο να γλυτώσεις τα χρήματα που σου λένε πως χρωστάς από χρήσεις προηγούμενων ετών.